Сатира на украинском важное уведомление

ЭТИ СТИХИ БЫЛИ ОПУБЛИКОВАНЫ ТАКЖЕ НА САЙТЕ ОБЩЕСТВЕННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ "КОЛООБІГ" (cатиричні мініатюри черкаських поетів  22-10-2011, 15:20)
   
Станіслав Буряченко

                Хіба ревуть воли,
                як ясла повні?
                Панас Мирний.

                Схаменіться,
                будьте люде,
                Бо лихо вам буде...
                Т.Г.Шевченко.

ШРАПНЕЛЛЮ -
ПО МІШЕНЯХ

(мікробайки та мініатюри з натури)
Станіслав Буряченко
(1970-97 р.р.)

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

З недавніх пір,
Панове,
Ми - пани.
І маємо:
На трьох -
Одні штани.

-------------------------------------
УКЛАДАЧ - СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии