Сатира на украинском подхалим

ЭТИ СТИХИ БЫЛИ ОПУБЛИКОВАНЫ ТАКЖЕ НА САЙТЕ ОБЩЕСТВЕННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ "КОЛООБІГ" (cатиричні мініатюри черкаських поетів  22-10-2011, 15:20)
   
ЗБІРНИК "ШРАПНЕЛЛЮ - ПО МІШЕНЯХ"
Сатиричні мініатюри

Станіслав Буряченко

ПІДЛАБУЗНИК

Хоча в роботі не в'язав він лика,
та всім на подив превеликий
зробився Гнат керівником:
здобув кар'єру язиком.

--------------------------------------------

УКЛАДАЧ - СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии