Сатира на украинском колорадский жук

ЭТИ СТИХИ БЫЛИ ОПУБЛИКОВАНЫ ТАКЖЕ НА САЙТЕ ОБЩЕСТВЕННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ "КОЛООБІГ" (cатиричні мініатюри черкаських поетів  22-10-2011, 15:20)
   
ЗБІРНИК "ШРАПНЕЛЛЮ - ПО МІШЕНЯХ"

Сатиричні мініатюри "У СВІТІ ТВАРИН, ПТАХІВ І ПЛАЗУНІВ"

Станіслав Буряченко

КОЛОРАДСЬКИЙ ЖУК

Пустив про себе славу,
що інтернаціоналіст.
А сам своє й чуже
підряд поїсть.
____________________________________________



УКЛАДАЧ - СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии