Твою майстерн сть люди оц нили
І той талант,що так в тобі бурлить.
Адже його ти вдало примінила
Й фантазія в тобі невпинно так кипить.
Побачивши людину-розумієш
Що треба їй як зробити це,
Адже майстерністю ти добре володієш,
Але чекаєш від клієнта ти слівце.
Вмієш пораду завжди добру дати
І делікатно ,десь,переконать,
Чудово вмієш стрижку підібрати
І бездоганно теж пофарбувать.
Тобі дано,ти –перукар від Бога
І руки в Тебе легкі й золоті.
Нехай життя твого буде легка дорога,
Хай Бог з тобою буде завжди у житті.
16.10.2010
Свидетельство о публикации №112071209901