Сатирические стихи на украинском в аэропорту

(стихи были опубликованы также на сайте общественной организации "КолоОбіг" (cатира, громадянська поезія черкаських поетів-шестидесятників  22-10-2011, 15:57)
 
Станіслав Буряченко, поет-"шестидесятник", народився у Чигирині, жив і працював у Черкасах ("Черкаська правда", "Молодь Черкащини" та ін.)

Станіслав Буряченко

У АЕРОПОРТУ

У аеропорту на зльотовому полі
Паслося птаства різного доволі.
Були нахабні всі й зарозумілі,
Мовляв, їх звідси люди виселить не в силі.

На те ніхто чомусь уваги не звертає:
- Що?!! Птахи? Це дрібниці! Хай пасуться...
Та ось злетів літак. Ніхто й не зчувся,
Як впав він, бо зіткнувся
Із атахами.
............................
З нами
Отак трапляється,
Коли дрібниць не бачим,
А потім через них так гірко плачем.
1971 р.

УКЛАДАЧ - СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии