Стихи для детей на украинском маленький чтец дипти

Станіслав Буряченко

МАЛЕНЬКИЙ ЧИТАЧ
(диптих)

Живе у нас Маринка -
Маленька вереда.
Якщо чогось захоче -
Прямісінька біда.
Дає у руки книжку:
- Бабулю, почитай!
Нічого їй не треба:
Лише читай - і край!
Для неї нова книжка
Бажаніш, ніж калач.
...Росте у нас Маринка -
Малесенький читач.
, , , , , , ,
Проходить місяць лютий.
І довшає все днинка.
Та лютий не забути:
У нім знайшлась МАРИНКА!
Сьогодні у нас свято:
МАРИНОЧЦІ - сім років.
Чи мало, чи багато?
Життя їй хай без строку.
Хай кожен день МАРИНЦІ
Квітує ясним небом.
Щасти тобі по вінця.
А більшого й не треба.
, , , , , , , ,
20.02.1999 р.


УКЛАДАЧ БЄЛЯЄВА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА


Рецензии