Стихи для детей на украинском родился, как и все,

Ці вірші з книжки Станіслава Буряченка "Маринчині оповідки" (вірші, казки, загадки)
* * *
Народився, як і всі.
І живу ще й досі:
Вмитий травами в росі,
Хрещений колоссям;

На Тарасовій землі,
На вкраїнськім лоні
Колисали журавлі
У земних долонях.

Як ся маєм,
Вам судити,
Любенький читачу.
Сподіваюся на щирість
Й вашу добру вдачу.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Даждь нам, Боже,
світлу долю
Всім нащадкам мати,
Щоби квітла на роздоллі
Україна - мати.
1998 р.

УКЛАДАЧ - СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии