Стихи на украинском сон-трава

Вірші для дітей дошкільного та шкільного віку від черкаських поетів  (з сайту громадської організації "КолоОбіг" 22-10-2011, 20:55)
   
Станіслав Буряченко

СОН-ТРАВА

Крізь опалі жовті голки
Піднялися стебла тонкі
з лісової мурави.
Від квітневої теплині
Розцвіли небесносині
квіти сон-трави.
Волохаті, ніжні, чисті,
А на них роси сриблисті
перла виграють.
І здається: на поляні
То не квіти - з сонця п'яні,
То джмелі гудуть.



УКЛАДАЧ - СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии