Христос воскрес
Христос воскрес!Воістинну воскрес!
Лунають дзвони великодні.
Радіють Ангели з небес
Радіймо й ми з Вами сьогодні.
Цей день чекало людство все,
І на дорогу Хресну теж ходили.
Бо знали,що це радість принесе
Й за це так щиро Господа молили.
Сьогодні радість переповнює усіх,
І кошик великодній звечора ще склали.
І поспішають освятить його.
А в церкві Херувими теж співали.
Сьогодні чудо…чудо із чудес.
Радіють всі.Адже воскрес спаситель.
Христос воскрес!Воістинну воскрес!
Це знають всі…….і кат…і повелитель.
14.04.2012
Свидетельство о публикации №112071209547