Не хвилюе, хоч узяв би кат...
Почуття, узяте напрокат.
Бо воно, мов квітка паперова,
Неживе і надто гонорове.
Вкутає несправжнє в мішуру,
Не відчуєш радість і журу...
Із життя чужого перекат -
Лиш фіаско, взяте напрокат.
12.07.2012
Свидетельство о публикации №112071205780