***
СТАНІСЛАВ БУРЯЧЕНКО
ПЕРЕД СВІТАНКОМ
Висне скибкою дині
Місяць над селом.
Сповзли в яри
Тумани сині-сині,
Укривши ліс
Густим, м’яким крилом.
Висне скибкою дині
Місяць над селом.
Ще спить село ранковим.
Тихим, теплим сном.
Роса у час цей
Передсвітанковий
На трави спадає
Сріблом-бурштином.
Ще спить село ранковим,
Тихим, теплим сном.
Змахує нічка літня
Востаннє веслом.
У неповторну пору,
У досвітню,
День новий у полях
Десь розправля крило.
Змахує нічка літня
Востаннє веслом.
* * *
Висне скибкою дині
Місяць над селом.
Ще спить село ранковим,
Тихим, теплим сном.
Змахує нічка літня
Востаннє веслом.
***
УКЛАДАЧ - СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА
Свидетельство о публикации №112071109724