Стихи на украинском на заре

З РУБРИКИ "ЧИГИРИНСЬКІ НАСПІВИ"

         НА ЗОРІ
(з народних мотивів)

Скрегочуть жаби у ставку,
Ясним пророчать день прийдешній.
У зарості густі бузку
Спадають з неба зір черешні.
                1973 р.
                * * *
УКЛАДАЧ - СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии