Стихи на украинском В ИЮЛЕ

 У ЛИПНІ

Відсіялись дощі.
                Знов тихо вечорами.
Ані шелесне листя.
                Вітер спить.
Лише поміж густими,
                сплячими гіллями
кажан в швидкім польоті
                шелестить.
                1971 р.
                * * *
               
Упорядковано: Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии