Cтихи на украинском Мы вас любили учителям...
ЧИГИРИНСЬКІ НАСПІВИ
Вчителям Чигиринської середньої школи № 1
МИ ВАС ЛЮБИЛИ
Ми вас любили –
не усіх.
Ніхто не звинуватить
вас у цьому.
Ми кріпкими були,
як той горіх, -
Не всі, звичайно,
але так…
«в цілому».
Літа гайнули, як вишневий
цвіт, -
Та в серці добра пам’ять
залишалась.
Вам – найсердечніший
привіт
За те, що вчили
й не злостились.
Ви нам завжди
улюблені і милі.
Ви всі у наших душах
в глибині.
Допоки в Тясмині в грозу
клекочуть хвилі,
Не будьте ви
човном на мілині.
16.06.1997 р.
* * *
Укладач - Світлана Станіславівна Бєляєва
Свидетельство о публикации №112071109539