Стихи на украинском языке на осень...

CТАНІСЛАВ БУРЯЧЕНКО
               
ЗБІРНИК «ЧИГИРИНСЬКІ НАСПІВИ»
                Пам’яті бабусі Марії
Данилівни і дідуся Івана
НА ОСІНЬ…
Літо повертає вже на осінь.
Жовкне огірків плітка огудина.
Нас ще радує небесна просинь,
Та Ілля у воду вже напудив.
              Відшуміли, відлетіли роки,
               Як лелеки, в синю далечінь.
               Наступають неминучі строки
               Й пролунає фінішне – «Амінь»…
Все було в житті: і горе й радість,
Зради і облуда, війни грім,
Неминуча сивочола старість.
За порогом – наш постійний дім.
                Чом же плакатись, за чим жаліти?
                Хтось же запустив нас в цей політ.
                Інші у садах розквітнуть квіти.
                Хай же буде буйним їхній цвіт.

                -«-


Укладач Бєляєва Світлана Станіславівна


Рецензии