Сльози... на Украинском языке
А не плакав, то слухай!
Коли сили немає іти уперед,
Коли доля несе тобі тяжкії муки,
Ти поплач, все мине, все мине.
Люди плачуть-бо можуть любити,
Можуть впасти і встати, іти!
Можуть Землю усю пролетіти,
Люди плачте!
Це добре завжди!
Хто не плаче,
Не знайде кохання,
Хто не плаче,
Не буде цвісти,
Хто не плаче,
Не знайде бажання,
Щось творити
Комусь помогти!
Сльози щастя найкращії в світі,
Допомога хворій дущі,
Люди плачте, бо сльози це щастя!
А я знаю це добре завжди!
Свидетельство о публикации №112071106801