***

Понурий погляд,
Днів моїх сумних світогляд
Лише залишилися сни...
Де знайти мелодію єдину?
Крізь потік безумства руху
Лишає крила ніч,
Самотня як і я.
Можливо рай поверне сил бадьорість?
Вдихне потрошку щастя,
Й на ринку почуттів
Я обміняю своє тіло
На твою любов довічну..


Рецензии