До тебе
Від ворога в коханні ми зійшлися
Що буде далі, любий мій?
Невже повториться все як раніше?
Чому обличчя відвертаєш?
І що ховають твої очі
Що в сердці ти своїм тримаєш
Чому не спиш цієї ночі?
Торкнулася б рукою, та не можу
Устами ніжно притулилась до щоки -
Крізь далечінь відчуй могутню силу
Любові, що із душі моєї лине
Я не одна, і знаю, що напевно
Розділю й твою самотність скоро
Я маю віру. Ти – надію,
Тож об"єднаємось в любові
Боротися із часом не під силу
Та відстань подолаю серцем
Позви лиш тихо і покину
Свою домівку в пошуках тебе я.
Свидетельство о публикации №112071106505