Все проходить, все минаэ..

Нерозділене кохання -
Сильна хвиля вщент розбита
Скелею твого нерозуміння
Та все проходить, все минає

Холодні рани роздирає
Біль від сліз пролитих.
І ночами вертаючись в ті дні,
Подіями своїми серце крає,
Душу мою роздирає на шматки

Та все проходить, все минає
І знову любов я зустрічаю,
З розпростертими обіймами,
Як після сну глибокого, цілую
Твої руки і не вірю самій собі

Я сподіваюсь, все ще буде
І знаю й це втіче від мене
Та не жалкую! Я жива-
Моє життя летить, тече
Як джерело весною

І сотні раз здригнусь від слів -"прощай!"
І сотні раз скажу слова ці у обличчя
Чиїмсь надії,вірі і любові.
В житті моєму все ще буде,
Та все проходить й це мине.


Рецензии