Хто ми
Прямую до чистого серця -
Важливі не наслідки, а рішення,
Важлива віра у вибір.
Численні слова, забобони
Нас віддаляють від цілі.
А що є пошуком нашої істини,
Якщо ми не знаємо хто ми?
Прагнення слави і влади
Робить сліпими і зрячих
Де віднайти винищувач стереотипів?
Де відшукати створювач віри і миру?
Ти - упійманий птах,
Ти - глядач і герой одночасно,
Ти - слуга свого часу,
Маєш вибір, та затиснений в клітку.
Свидетельство о публикации №112071106430