Лiки для душi

Я хвора…
Ні, у мене ніщо не болить.
Я душею своєю хвора –
Недає мені більше так жить.

Я обманом лікую рани
І свої і твої і чужі
День чи сон – все у туманах,
Щоб не знати забути втекти

Всі шляхи вже пройшла
І надії розбила вже всі
Я і серце своє зберегти не змогла
Щоб пронести його крізь роки

Я не хочу так жити не можу
Мов сліпа серед нібито "зрячих" людей
Кожен хоче сказати навчити
Коли бути й коли нам робити дітей

Все в житті цьому можу зробити
Та нічого не треба мені
Дайте просто любити і жити –
Це є ліки для моєї душі!


Рецензии