Як ти був маленький...

Синочку, як ти був маленький -
Тобі співала я пісеньки.
У люльці ніжно колисала
І мовчки Господа благала:

"Дай долю сину, любий Боже,
Нехай він все на світі зможе!
Щоб ріс, з Тобою, сильним, мужнім.
Щоби спокійним був і дружним.

Щоби любив свою країну -
Чарівну й щедру Україну.
Людей, звірят, птахів, комашок,
Щоби не знав він злих замашок!

Нехай навчається, працює,
Свій шлях в нове життя будує!
Хай буде вірним і надійним,
Своїй дівчині, завж постійним.

Вдячним батькам своїм, всім людям,
Нехай вони його не судять!
Не обговорюють, не лають,
Лише цінують й поважають."

Синочку, як ти був маленький,
Тобі співала я пісеньки!
З любов*ю віршики казала,
Просила Бога, випрошала...


Рецензии