Рано вранц вийду в поле

Рано вранці вийду в поле
Розмовляти  буду
Із туманом що як море
Розпластався всюди.
Запитаю я про долю
Та ще про годину
Про святого Бога волю
Та ще про людину.
Чом вона по світу бродить
Як туман над морем
Чому щастя не знаходить
Чом стрічає горе.
Чому пісні не співає
Та не славить Бога
Та ще й шлях там вибирає
Де нема дороги.
Розпитаю, заспіваю
Помолюся Богу.
Усім людям  побажаю
Легкої дороги.
Бо як з ранку день зустрінеш
Та йому всміхнешся
Тоді сила зла загине
В радість повернешся


Рецензии