Спящая красавица

Спит крепким сном красавица,
Во сне она улыбается.
И чудесное ее лико
Прекрасными руками отлито.

Звезды еще не погасли на небе,
Я все гляжу на красавицу.
Все отдал бы на свете,
Чтобы ей понравится.

Солнце вот
Озарило бескрайний горизонт.
Я испарился, в тени какой-то остался.
Девушка проснулась стала одеваться.

А когда придет ночное время,
когда солнце с миром расстанется,
Я тогда выйду из тени,
Буду дальше любоваться красавицей.

Спить міцним сном красуня,
У сні вона посміхається.
І чудове її лико
Прекрасними руками відлито.

Зірки ще не погасли на небі,
Я все дивлюсь на красуню.
Все віддав би на світі,
Щоб їй сподобається.

Сонце от
Осяяло безкрайній горизонт.
Я випарувався, в тіні якоїсь залишився.
Дівчина прокинулася стала одягатися.

А коли прийде нічний час,
коли сонце з миром розлучиться,
Я тоді вийду з тіні,
Буду далі милуватися красунею.


Рецензии