***

Нехай хтось інший тримає твою руку
Нехай хтось інший в твоїх думках
А я буду подібна звуку
В твоїх яскравих снах

Нехай ти смієшся не зі мною
Нехай ти сумуєш без мене
Я буду дихати тільки тобою
Бо не можу без тебе


Рецензии