Тебе побачити

Тебе побачити треба,
Та хмари покрили небо
Й шепочуть мені: «Не ходи,
Бо  ще не пройшли холоди».

Знову зібралась в дорогу,
Та в серці маю тривогу –
Дуже швидко тануть сніги,
Заливаючи береги.

Сонце, погода хороша
І раптом мете пороша.
Природа така примхлива,
Що може зірватись злива.

Пробач, що прийти не зможу.
Перечекаю порошу
Й прилину до тебе, милий,
Рідний, коханий, єдиний.

Ніжно тебе розцілую,
Серце своє подарую
І нас обвінчає весна...
Буває таке лиш у снах.


Рецензии