Песен
бях с едно момче,
пееше в сърцето
весело щурче.
Даде ми момчето
цвете - ален мак -
грабна ми сърцето. -
Днес сама съм пак.
Лист оронен вземам,
секна песента...
Няма да приемам
алени цветя.
Вчера край морето
бях с едно момче,
пееше в сърцето
весело щурче.
Свидетельство о публикации №112070808164