Чи бачили ви? Чи чули...

Ви бачили щось краще за любов,
Коли вона промінням виграває?!
Коли цвіте весною, пахне мов,
Чарівна квітка і зове тебе до раю!

Може доводилось вдихать її талант?
Чи чути єї полуничний запах?
Її цукрові смакувать вуста,
Коли співає з музикою Баха?!

Чи відчували ви її тепло,
Коли іскрить, як сонце! Зігріває?!
Коли здіймається до неба високо
І там, як птаха, гордая, волає!

Вона, прекрасная, лебідкою пливе,
У чистім озері.Голубкою воркує...
Оберігає! Молодість дає!
Життя вертає, вірная! Лікує!


Рецензии