Ханва зи рик1 девирдикай
Ам зи къуьл туш зи гъуьрни,
Уьмуьрдикай вучда кузвай
Шадар тийиз гуьгьуьлни.
Ханва зи рик1 девирдикай
Мусибатар аквазвай,
Гьамбар жезва дердерикай
Къен мур ийиз ргазвай.
Жуьреба-жуьр ава гужар,
Къведа кьилел кар, дуьшуьш,
Т1ебиатдин къияматар
Аслу тушир жеда туьш.
Эхи жезвач завай инад-
Куьмек гурай гъуцари-
Хана гадарзавай чагъад
Чандиз кьазвай куцари.
Къе КУЬРПЕЯР ГАДАРЗАВА!!!
ЗИР-ЗИБИЛДАЛ(!!!)ХАЙИБРУ!!?
-Тахсир вуч я?-ялварзава
Гунагь квачир кайибру.
-Вуч я себеб ик1 гадарун
ХАЗ КЪУРТАРИН ХАРАДАЛ?
Вуч я себеб эвез авун
КЪУЖАХ Ч1УЛАВ ЧАНТАДАЛ???
-ДИДЕ!ДИДЕ!-ГЬАРАЙДАЛА,,
-ДИДЕ,ВАХЧУ!- КУК1ВАРДА!,
ВУНА ХАЙИ ВИД Я БАЛА!,-
ШЕЗВА ЧАГЪА КЪАГЬАРДА...
Хъуртарал чан акьалтзава,
Хъуртар ала сузадал,
Арайрава, чал гьалтзава
Куцар терг хьай пакадал.
Свидетельство о публикации №112070807198
Лап хъсан шиирар я...
Квехъ зурба агалкьунар хьурай...
Камалдин Ильясов Кашкентви 08.11.2013 19:17 Заявить о нарушении
Нажмудин Шихнабиев 2 09.02.2016 18:44 Заявить о нарушении