Не искам да съм равнодушна

Не искам да съм равнодушна!
Дори в последния си час.
Душата ми да е съзвучна-
камбанен звън,отглас.

Аз искам цъфналият храст
докрай да ме вълнува
и радостна да бъда с вас
или с вас да тъгувам.


Рецензии