Настроение

Природата запя лебедова песен
и слънчева дъга разстла уханна есен -
покри гори,поля.

А шипковият храст от жар заруменя
и в ранен росен час в лила-цвят запламтя.
О,как го любя аз!

И в мека тишина през храстите сребри,
обветрена едва,дантела от лъчи
и нежна синева.

...
Тихо прозвънява - окапват листата.
Паяче минава.През дремка гората
песента допява.


Рецензии