Неспокойната

В неспокойствие родена,
аз не диря тук покой
и не искам,уморена,
да се спирам в пътя свой.

Ако спра,е дъх да взема,
сили нови да сбера,
та път стръмен да поема
и пред буря да не спра!

Животът ми да е поема,
да има в него чудеса,
в ръце си слънцето да взема,
дори в две капчици роса.

В неспокойствие родена,
като вълна на прибой,
дори на капки разломена,
ще следвам пътя свой.


Рецензии