Про злого собаку
Жив злющий в мене бультерьер.
Все зналi про собаку ту,
Двор обходiлi за версту.
Бо зуби як в акули гострi,
А лапи як у лева товстi.
В селi боялись його всi,
Лиш тiльки я мог подойтi.!!
,,Но коноплю наркоши рвали,,
I його сонного украли.
Свидетельство о публикации №112070804303