Kартина Маsлом

Обкраденої бідності трагедію-портрет
В сусальні оклади
Вознести до релігії чорну діру
Червлиці-вади
Безсиллям-відчаєм кріпити союз
Підступної зради
У оракула-кривди на дурман-болотах питати
Одкровення-поради

У шляхах-манівцях петляти сліпцем
До неминучої ями
Світання з смерканням вінчати хвилинами
Хтивої зваби
Відвертість-надію вкладати до рук
Смердючій пластмасі
Біг секунд запліднить детонатором
Критичної маси

Жадібні ласки мінорного порно
Підступної пастки
Ницість-довіру вакханалії-жриці
До ніг прагнуть скласти
Сни-поневіряння скриплять на зубах вовків
Сірої масті
Зіллям-отрутою сповите зело пульсує
В конвульсіях-щасті


Рецензии