Подаруй..

Заспівай  мені, пісню, гарненьку,
Щоб  від  неї  були, веселенькі!
Заспівай, щоб  зустртрілися  вдвох.
Подаруй  мені - щастя, мій  Бог!

Заспівай  мені, пісню, ясненьку,
Щоб  любов, відчинила  серденько!
Заспівай, та  я  зроблю  свій  крок,
Подаруй  мені, сяйво  зірок!

Заспівай  мені, пісню, міленький,
Не  сумну, а  таку, веселеньку!
Щоб  солодка  була - цукорок,
Та  яскрава, як  поле  квіток!

Заспіваймо  удвох, золотенький,
Щоб  нудьгу  не  зазнало, серденько.
Щоб  раділи  і  люди,  і  Бог!
Заспіваймо, мій  рідний, удвох!


Рецензии