Минуло ще п в-мит в чност

п'ятниця, 6 липня 2012 р.

   
   Середньовічна туристична мальовничість
   
   Прилив слини
   
   Залізо гратів, лез та вістряків знаряддя вбивств
   
   
   А як згадаю кайдани!..
   
   
   Минуло ще пів-миті вічності
   
   Сковтни




Рецензии