Ласкаво просимо

Пішла із дому ранньою порою,
всі свої зради ти вважала тільки грою,
Збирала речі, не звернув уваги,
Що йти назавжди тобі буде не до снаги

І згодом озернувшись у минуле
Побачила наскільки краще було

приспів:
Знову ти прийшла в свій колишній дім,
що шукала ти там не знайшла.
Вже тебе нема у житті моїм,
Тож вирішуй за себе сама-
Ласкаво просимо додому..

Ти повернулась знов, скажи - навіщо?
Чи намагаєшся до мене бути блище?
Чи ти завжди, коли відчуєш втому,
звідки пішла - так просто йдеш до мого дому

Але тебе ніхто вже не чекає -
ти стала вільна, я тебе вітаю!!

приспів:


Рецензии