Сяюча перлина

Мое кохання - сяюча перлина.
З тим сяйвом, наче веселковий блиск,
промiнчик лагiдно до тебе лине,
Торкаючись всього i скрiзь.
Здолавши простiр, вiдстань, перепони,
Чуттєвим подихом охопить вiтерець,
неначе пристрастнi, грайливi хвилi
Цiлують кожен камiнець.


Рецензии