Летний сон

Крізь тьму і тиш літньої ночі,
йде незнаймка у мій сон -
струнка, вродлива, палкі очі,
і виють вітри в унісон:
"Застерігайся, бо вона -
довічна темряви цариця,
все починається зі сна:
вона летить на колісниці.
Хоч літом будь то, хоч зимою -
вона гукає за собою,
якщо но поклик її втік -
то будеш в темряві навік!
Якщо ж шукаєш порятунку,
й надією душа палає -
розіб'єш чари поцілунком,
кохання темряву здолає..."


Рецензии
Макс, а що то таке -- пиклик-- ?

Макат Нехошет   06.11.2012 00:11     Заявить о нарушении
Це - "поклик" з помилкою(=

Максим Обрывко   06.11.2012 00:36   Заявить о нарушении