Лесная политика

Коли став лев царем тварин -
Він обіцяв податки нижче,
А намість то - "розбитий млин",
А вороги все ближче й ближче:
Ведмідя лев боявся дуже
І кличе лев його:"Гей, друже!
Я знаю ти жадаєш влади,
тоді давай мені поради"
Йому ведмідь відповідає:
"Так справді влади я жадаю,
Міністром буду я твоїм,
або тебе я з'їм!"

Умовив він тварин всіх цара,
тут бачить лев - немов примара
прийшла лисичка тихим гаєм:
"Ведмідь у влади - це ми знаєм,
ти обіцяв мені посаду,
і ти поплатишься за зраду!"
І по цей час ніхто не знає
хто ж, все-таки, у лісі бос,
а про тварин ніхто не дбає.
Ось так і почався хаос...


Рецензии