Гаспадыня-вясна
Палахлівых бяроз карагоды
Песцяць ззянне хвалюючых зор.
Хуткіх рэк гаманлівыя воды
Мусяць збегчы на вольны прастор.
Шлюбны клёкат буслоў на світанку,
Грукат колаў па стужках дарог,
І знаёмая сцежка ад ганку
Кліча ў свет, за бацькоўскі парог.
Што за з'ява ўладарыць пад сонцам?
І адкуль завітала яна?
Вельмі проста: у радзімай старонцы
Ладзіць баль Гаспадыня-вясна.
пас.Дружны, Беларусь.
Свидетельство о публикации №112070507067
Спадабалiсь амаль усе вашы творы.
Егор Лобашов 10.07.2012 16:17 Заявить о нарушении
Светлана Рыжкова 3 10.07.2012 16:25 Заявить о нарушении
Егор Лобашов 10.07.2012 16:38 Заявить о нарушении