Не хочуть люди вiрити в любов...

Не хочуть люди вірити в любов,
Її роками з вікон виглядати.
А хочуть помилятись знов і знов,
Знаходити, губити, проживати.

Хай буде тут, хай навіть не моя,
Хай буде у руці синиця.
Аніж чекати з неба журавля,
Так можна і на самоті лишиться.

Чого ж вас так лякає самота?
Чого так дешево себе ви продаєте?
Обманюєте ви чужі серця,
Свої у рабство віддаєте.

А раптом хтось стоїть біля вікна
І все життя Тебе він виглядає.
Не закривай душі, вона одна,
На неї хтось можливо ще чекає.

    11.03.2011




Ілюстрація: Крістіна Ахаєва.


Рецензии