Перо

Перо моє, ти мій найкращий друже,
Висмикую тебе з підбитого крила.
Заниє трошки, та болить не дуже,
Зате почую - пісня ожила!

Перо моє, ти мій найкращий друже,
Відкрию серце, хай воно співа!
А ти пиши, лише не будь байдуже,
Комусь ця пісня душу зігріва!

  17.04.2011


Рецензии