Всесв т в тво х очах
Я рину, мов, в зіркове небо...
Мені, в цю мить, нічого більш не треба.
Мені б нової дочекатись ночі...
Мені вуста твої - небесна манна.
Плече моє - твоя подушка.
З мільйона слів, тобі на вушко,
Шепочеться лише одне - кохана.
Свидетельство о публикации №112070406522