Лелеки...

Лелеки... Пам’ять струшує хмаринки,
Краплинки... Я вертаюсь... І з дощем холодним разом...
Образи... Полум’я летить зі мною, другим класом,
Кохання? Чи моїх листів уривки?
 
Лелеки... Я самотня? Ні? Не знаю,
Впізнаю... Розмальовки зачепили наше небо...
Звертаюсь... Я до сонця... Вже не вірю, що нам треба
Зціляти.... Більше тебе не тримаю...
 
Лелеки... Доля знається на згадках,
Нотатки... Зачепила ніжну душу пісня птаха....
Невдаха... Без кохання сенс життя? То вічна плаха.
Поставлю вранці зірку замість крапки...
 
Лелеки... Пам’ять струшує хмаринки,
Краплинки... Я вертаюсь... І з дощем холодним разом...
Образи... Полум’я летить зі мною, другим класом,
Кохання? Ні, віршів-листів уривки...
 
 
18. 06. 2012


Рецензии