Вiтер

Відкрию своє я віконце,
Щоб з вітром заглянуло сонце,
Кімнату мою освіжило
І променем душу зігріло.

Ти вітром гуляєш у полі,
В житті не було тобі волі
Людських пересудів позбутись,
Щоб птахом у небо зметнутись.

Тепер ти мій друг невід’ємний,
До болю близький і приємний.
Ти – вітер, що свіжість приносить,
А інколи сумно голосить.

Ти з моря повернешся бризом
І станеш для мене сюрпризом.
Я знову пізнаю ту ніжність,
Любов незгасиму і вірність.

Невдовзі стану хмаринкою,
А може в полі билинкою,
Ти будеш завжди прилітати
І ніжно мене обіймати.


Рецензии
ГАРНО!!! Нехай сонце завжди заглядає до вашого віконечка! З теплом. Л.Ю.

Людмила Юферова   23.07.2012 00:06     Заявить о нарушении
Рада знакомству и очень Вам благодарна за визит на мою страничку
С наилучшими пожеланиями В.П.

Вера Кириченко   23.07.2012 00:18   Заявить о нарушении