Single Role
I’m a Single soul
There’s no need to create
There’s no need to fall
Every single day
Every single night
I am here to stay
I am here to fight
Every single creep
Working out my deep
Training out my role
Out of control
25-03-2012
St Louis, Missouri, USA
Свидетельство о публикации №112070401297