Стихи черкасских поэтов-журналистов

Вірші для дітей від черкащанина
Станіслава Буряченка
Ці вірші з книжки Станіслава Буряченка "Маринчині оповідки" (вірші, казки, загадки)

                З Сергія Єсеніна    
               Добрий ранок!
Задрімали зорі в золотім серпанку,
Затремтіло дзеркало затоки,
Грає світло на воді щоранку
І рум’янить неба синь високу.

Посміхнулись заспані берізки,
Розтріпали шовковисті коси.
Шелестять зеленії серіжки
І палають сріблоносні роси.

Біля тину зарості кропиви
Виграють бурштином на світанку
І шепочуть стиха, жартівливо:
«З добрим ранком!»
           1914 р.


Рецензии