Лiтнiй вечiр
А я повісила на люстру твою цукерку...
Тепер мій дешевий китайський плафон зветься люстрою...
Ти ніби щодня відлітаєш у вирій...
Хочу тоді я всім серцем бути лелекою... –
У непоправно сірому небі тугу зітру свою...
Мабуть... Важливо щось винести... назавжди
У комусь лишитись дитячим, солодким духом...
Смішна ранкова печаль моя – півбіди,
Вечір вишневий,
Малиновий,
Порічковий,
Смородинний
Чекає в садочку з моїм найвірнішим другом.
Літо, 2012 рік
Свидетельство о публикации №112070304925