Дана мне родзинка бальшая Ф

Каб кап коп я каХХай ць
Хаця пы от не Василька зе К.
А тоКИ Зь КизьКу Сь матк.

Я ехала куда-та далей
Чым ета запята
Шо нашо праМА Й Саше Шь зь дзерэвни Сад.

И вот...мы ЮльКу й напатКали вш
Ий куй снаРат:
Ага! дык Дек тут зном наХХальЧыц
Фсих, хто в бекГах...родня больСая в Сатя Сая. Аж Инка в ватк.


Рецензии